×

intolerantie Check

Een voedingsintolerantie is een overgevoeligheidsreactie op een bestanddeel uit voeding, zoals bijvoorbeeld lactose. een intolerantie kan zorgen voor vervelende klachten zoals buikpijn en darmkrampen. Heb je het vermoeden dat je een intolerantie hebt? Doe dan de check!

Weet je niet precies wat voor intolerantie je hebt of op welke FODMAP’s je bijvoorbeeld reageert? Wij helpen je een stapje verder. Wij geven je inzicht in welke FODMAP’s wellicht de veroorzaker kunnen zijn van jouw klachten.

Ga eens bij jezelf na welke voedingsmiddelen regelmatig zorgen voor darmklachten en wij geven je vervolgens advies!

Disclaimer: resultaten van deze intolerantie check geven slechts een indicatie van de bestanddelen in voeding waarvan u klachten zou kunnen krijgen. Uiteraard kunnen er ook andere factoren of bestanddelen zijn die uw klachten veroorzaken. Aan de resultaten kunnen geen rechten worden ontleend. Let op: zelfdiagnose kan gevaarlijk zijn. Voor passend advies kunt u terecht bij een diëtist of arts.

oplossing voor voedingsintolerantie
selecteer voedingsmiddelen* waarvan je regelmatig klachten krijgt:

*maak een keuze uit minimaal 1 en maximaal 3 voedingsmiddelen

You already have 3 products checked, remove one or more products to select this one.

groente en fruit
graanproducten en aardappelen
zuivel en kaas
vlees, vis en vega
peulvruchten en noten
dranken en alcohol
overig

wij helpen je graag op weg

Wij helpen je graag een stap in de goede richting bij het vinden van de oorzaak van jouw darmklachten. Vragen naar aanleiding van de intolerantie check? Neem contact op met een van onze diëtisten.

direct contact
The product has been added to your cart View cart →