×

lactase

het enzym lactase

Het lactase enzym is het enzym dat betrokken is bij de vertering van lactose. Lactase wordt normaal gesproken aangemaakt in de dunne darm van ons lichaam. Wanneer het lactase enzym in onvoldoende mate aanwezig is in de dunne darm, of bijvoorbeeld helemaal ontbreekt, spreken we van een lactose-intolerantie. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Het lactase enzym is verantwoordelijk voor de afbraak en vertering van lactose. Wanneer lactose via onze voeding in de dunne darm terecht komt, zorgt lactase voor de splitsing van lactase naar glucose en galactose. Glucose en galactose kunnen vervolgens worden opgenomen door de darmwand.

onze producten met het lactase enzym

lactase 20.000 – 50 breektabletten

Lactose intolerantie
24,95

Hoogst gedoseerde lactase tablet. Ideaal als je erg gevoelig bent voor lactose of bij het verteren van grote hoeveelheden lactose uit de voeding.

lactase

lactase 10.000 – 36 capsules

Lactose intolerantie
23,95

Ideaal voor het verteren van grote hoeveelheden lactose of als je erg gevoelig bent voor lactose: 10.000 FCC lactase verpakt in een capsule.

lactase

lactase 3000 – 50 capsules

Lactose intolerantie
16,50

Ideaal voor het verteren van kleinere hoeveelheden lactose uit de voeding of als je minder gevoelig bent voor lactose: 3000 FCC verpakt in een capsule.

lactase

lactase 2500 – dispenser 100 tabletjes

Lactose intolerantie
24,95

Ideaal voor het verteren van kleine hoeveelheden lactose uit de voeding. Klein tabletje en daarmee ideaal voor voor kinderen

lactase

lactase drops – 14 ml

Lactose intolerantie
14,50

Lactase druppels voor het lactosevrij maken van melk en zuivelproducten. Ideaal voor lactosevrij koken en bakken.

lactase

wij helpen je graag op weg

Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze diëtisten zal je helpen om te kiezen welk supplement het beste bij jou past.

direct contact
The product has been added to your cart View cart →