×

invertase

invertase en saccharose

Invertase is een enzym welke saccharose splitst in glucose en fructose. Alle suikers die wij binnen krijgen, moeten worden afgebroken door ons lichaam, zodat het verder verwerkt kan worden. Sacharose (tafelsuiker) bestaat uit een glucose eenheid verbonden met een fructose eenheid. Deze eenheden moeten in onze darmen worden afgebroken, om zo door de darmwand opgenomen te kunnen worden in ons lichaam. Op deze manier kan het lichaam hier energie uit halen.

Suikers behoren tot de koolhydraten. Er komen verschillende soorten suikers voor in onze voeding, zoals melksuiker (lactose), vruchtensuiker (fructose) en tafelsuiker (Sacharose). Sacharose wordt ook wel sucrose genoemd.

Saccharose (sucrose) komt tegenwoordig in veel voedingsmiddelen voor. Het kan van nature in onze voeding aanwezig zijn, bijvoorbeeld in fruit en maïs. Sacharose komt ook voor in suikerbieten en suikerriet. Uit suikerbiet en suikerriet wordt kristalsuiker gewonnen.

onze producten

quatrase forte – 36 capsules

FODMAP intolerantie
37,95

Capsules met vier verschillende enzymen voor de vertering van diverse FODMAP’s zoals lactose. Ideaal voor grote hoeveelheden FODMAP’s.

quatrase forte

starchway – 50 capsules

zetmeel en sucrose intolerantie
22,50

Capsules met de enzymen Invertase en Gluco-Amylase

starchway

fibractase forte – 36 capsules

fructanen en galactanen intolerantie
29,95

Capsules met het enzym Alpha Galactosidase

fibractase forte

fructase – 36 capsules

fructose intolerantie
23,50

Capsules met het enzym Xylose Isomerase

fructase

lactase 20.000 – 50 breektabletten

Lactose intolerantie
24,95

Hoogst gedoseerde lactase tablet. Ideaal als je erg gevoelig bent voor lactose of bij het verteren van grote hoeveelheden lactose uit de voeding.

lactase

wij helpen je graag op weg

Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze diëtisten zal je helpen om te kiezen welk supplement het beste bij jou past.

direct contact
The product has been added to your cart View cart →