×
oplossing voor voedingsintolerantie

hoe werkt het?

Wij helpen jou weer te genieten van eten!
We leggen je uit hoe het werkt.

low FODMAP Certified™ door de Monash University
eigen ontwikkeling en productie van onze supplementen
geadviseerd door diëtisten en andere zorgprofessionals
eten zonder klachten

enzymen als basis

Onze supplementen bestaan voornamelijk uit spijsverteringsenzymen. Deze enzymen kunnen bepaalde voedingsstoffen afbreken in de darmen. Wanneer je een voedingsintolerantie hebt ontbreekt er vaak een bepaald enzym, of is hiervan onvoldoende aanwezig in de darmen. De enzymen in onze producten kunnen deze voedingsstoffen dan alsnog voor je afbreken.

Klachtenvrij eten

natuurlijke ingrediënten

De spijsverteringsenzymen die we in onze supplementen gebruiken zijn van natuurlijke herkomst. Deze enzymen zijn afkomstig uit plantaardige bronnen en zijn nagenoeg gelijk aan de enzymen die je lichaam normaal gesproken aanmaakt. Dit maakt ook dat de supplementen niet schadelijk zijn om dagelijks te gebruiken, ook niet op de lange termijn. De enzymen hebben maar 1 taak in de darmen en verlaten hierna het lichaam weer via de natuurlijke weg.

oplossing voor voedingsintolerantie

handmatig geproduceerd

Wij produceren bijna al onze producten in onze eigen Labs. Dit doen we niet met grote machines, maar juist zoveel mogelijk handmatig. Dit doen we bewust, zodat we zo min mogelijk onnodige ingrediënten hoeven toe te voegen. We gebruiken alleen de écht werkzame en benodigde ingrediënten in onze supplementen.

eten zonder buikpijn

ondersteuning voor je spijsvertering

Wanneer je spijsverteringsenzymen gebruikt in supplementvorm, zoals in onze producten, kun jij deze voedingsstoffen alsnog goed verteren en kun je vervelende darmklachten voorkomen! Onze supplementen ondersteunen zo jouw eigen spijsvertering. Zo geniet je ook met een voedingsintolerantie weer van eten!

eten zonder klachten

geniet weer van eten

In het dagelijks leven kun je je vaak goed aan je normale dieet houden. Maar als je in het dagelijkse leven is het vaak makkelijk om je aan je dieet te houden. Maar als je een keer met vrienden wil eten of uit eten wil gaan dan kan het lastig zijn om zorgeloos te kunnen genieten van eten omdat je niet precies weet wat er in de maaltijd zit. Onze supplementen helpen je hierbij! Zo kun ook jij, ondanks jouw voedingsintolerantie, weer genieten van eten.

wij helpen je graag op weg

Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze diëtisten zal je helpen om te kiezen welk supplement het beste bij jou past.

direct contact
dietist Intoleran

The product has been added to your cart View cart →