×

DAO plus

DAO plus

DAO Plus is een Diamine Oxidase (DAO) enzym bevattend voedingssupplement. Het is een voedingssupplement en GEEN anti histaminica. DAO plus is verkrijgbaar in een verpakking met 50 capsules. Wilt je het eerst uitproberen? Bestel dan eerst een proefmonster met 5 capsules.

Wanneer je één capsule DAO Plus vlak voor de maaltijd inneemt, lost de capsule op in de dunne darm waardoor het enzym Diamine Oxidase vrijkomt en zich vermengt met het voedsel. Hierdoor kan je lichaam histamine beter verteren.

Neem één DAO Plus capsule in met wat water vlak voor de histamine bevattende maaltijd. Maximaal 3 capsules per dag gebruiken.

DAO Plus bevat het enzym Diamine Oxidase, dat gewonnen is uit een extract van varkensnier. Het is dan ook niet geschikt voor vegetariërs.

De capsules van DAO Plus bevatten per capsule 4 kleine tabletjes. Het bevat 2 maagzuurresistente tabletjes met het Diamine Oxidase enzym, 22.000 HDU per capsule. Hierdoor kan het enzym zonder problemen de maag (maagzuur) passeren en zijn werk doen in de dunne darm. Daarnaast bevat het 1 tabletje met Vitamine C en 1 tabletje met Quercetine. 

De ingrediënten van DAO Plus zijn: Vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose; Quercetine 95%; Vitamine C (L-ascorbinezuur); Glansmiddel: ethylcellulose; Aardappelzetmeel; Stabilisator: hydroxypropylmethylcellulose; Varkensnier extract met 7% diamine oxidase (DAO); Middellange ketenvetzuren; Stabilisatoren: magnesiumstearaat, oliezuur, natriumalginaat; Antiklontermiddel: stearinezuur; Bevochtigingsmiddel: glycerine; Antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat en dicalciumfosfaat; Rijstzetmeel, Kleurstof: karamel; Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose.

Het product is veilig om te gebruiken. Het actieve bestanddeel Diamine Oxidase is een enzym, dit is een enzym wat ook door ons eigen lichaam aangemaakt kan worden.

Doordat diamine-oxidase een relatief groot enzym is kan deze niet door de maag-darm wand en kan hierdoor ook niet in de bloedbaan terechtkomen. Een eventueel teveel ingenomen hoeveelheid verlaat dus gewoon het lichaam via de ontlasting.

DAO en cozidase

DAO plus – 50 capsules

histamine intolerantie
31,50

Capsules met het enzym Diamine Oxidase (DAO), vitamine C en Quercetine. DAO plus is compleet en effectief

DAO & cozidase

DAO mini – dispenser 60 tabletten

histamine intolerantie
31,50

Tabletten met het enzym Diamine Oxidase (DAO). DAO mini is puur en efficiënt

DAO & cozidase

cozidase – 60 capsules

histamine intolerantie
25,95

Cozidase biedt een aanvulling van koper en zink, bevat vitamine C en vitamine B6 voor een complete werking en brede ondersteuning

 

DAO & cozidase
The product has been added to your cart View cart →