×

cozidase

cozidase

Cozidase is een speciaal ontwikkeld voedingssupplement welke koper en zink bevat. Hiernaast bevat Cozidase: vitamine C, vitamine B6 (P5P) en calcium carbonaat. Cozidase is een voedingssupplement en GEEN anti histamine (anti histaminicum) Cozidase is verkrijgbaar in een verpakking met 60 capsules. Aanbevolen dosering is 2 capsules per dag. Eén ‘s-ochtends en één in de avond.

Cozidase vult koper- en zinktekorten aan waardoor het lichaam voldoende bouwstoffen krijgt om zelf Diamine Oxidase aan te maken. Houdt er rekening mee dat Cozidase enige dagen gebruik nodig heeft om een effect te genereren.

DAO Plus bevat het enzym Diamine Oxidase en vult dus direct een tekort aan dit enzym aan. Cozidase bevat de bouwstenen die het lichaam nodig heeft om Diamine Oxidase zelf aan te maken. Beide producten zijn goed naast elkaar te gebruiken. Al dan niet gecombineerd met een histamine beperkt of histamine vrij dieet. Cozidase is zo puur mogelijk, naast de boven genoemde ingrediënten bevat het dan ook alleen HPMC (capsule).

Cozidase is veilig te gebruiken. Wees wel voorzichtig met het innemen van andere vitamine/mineralen supplementen naast Cozidase. Cozidase bevat onder andere koper, zink en vitamine B6. Let hier bij op dat u niet meer binnen krijgt dan de maximale bovengrenzen die hiervoor zijn vastgesteld. Vraag ons gerust om meer informatie hierover. Mocht u misselijk worden van de Cozidase dan raden wij u aan om te minderen van tweemaal daags een capsule naar éénmaal daags een capsule.

DAO en cozidase

cozidase – 60 capsules

histamine intolerantie
25,95

Cozidase biedt een aanvulling van koper en zink, bevat vitamine C en vitamine B6 voor een complete werking en brede ondersteuning

 

DAO & cozidase

DAO plus – 50 capsules

histamine intolerantie
31,50

Capsules met het enzym Diamine Oxidase (DAO), vitamine C en Quercetine. DAO plus is compleet en effectief

DAO & cozidase

DAO mini – dispenser 60 tabletten

histamine intolerantie
31,50

Tabletten met het enzym Diamine Oxidase (DAO). DAO mini is puur en efficiënt

DAO & cozidase
The product has been added to your cart View cart →